AUTOCARAVANA

Autocaravana Etrusco T6900 SB

Aquest model ens proporciona una gran habitabilitat amb el millor disseny, aquest model ofereix 4 places per a viatjar i 4 per a dormir en un habitacle lluminós i espaiós amb un disseny irresistible. Altes qualitats i disseny  per a començar a viatjar i conèixer cada racó del món, aprofitant al màxim l’espai i la llibertat.

Autocaravana Giotti Line 390

Disseny italià, confort i funcionalitat pensada per a qualsevol mena de viatge. Una moderna cabina que inclou volant i pom de palanca de canvi en pell així com ESP i ASR + Airbag conductor i passatger, regulador i limitador de velocitat, fars antiboira, etc. Una aposta per l’elegància i el disseny.

Autocaravana Giotti Line 395

L’autocaravana GIOTTI LINE SIENA 395 perfilada de 5 places l’opció perfecta per a la família. La seva configuració amb dues zones independents per a dormir, un dormitori amb dos llits i opció d’una tercera i un llit basculant de matrimoni en la zona del menjador la fan perfecta perquè tots gaudiu. No li falta detall en l’equipament interior amb àmplies zones d’emmagatzematge amb ella gaudireu tots de les vostres escapades i vacances.

Reserves Lloguer autocaravanes escala.

Llogar d’autocaravanes a L’Escala, autocaravana Etrusco amb les millors prestacions. Fes la sol·licitud reserva i comença les teves vacances.

A on vols anar? Descobreix algunes rutes a prop teu.

Idioma »