PER QUÈ VALIA?

ELS BENEFICIS DE LES VACANCES EN RUTA

És el turisme itinerant més atractiu de tots perquè et dóna llibertat total. Si optes per viatjar en una camper o motorhome, tu decideixes els horaris i la ruta. Amb una autocaravana l’organització de les vacances és molt diferent, molt més elàstica. Adéu a l’estrès, adéu a les presses, adéu als horaris i fins i tot adéu al rellotge.
Et permet aprofitar al màxim tot el teu temps. Tu mateix podràs comprovar que viatjant en autocaravana el teu temps serà un temps de qualitat, no sols per les comoditats que suposa viatjar amb la casa a coll i estar sempre a peu de carrer, sinó també perquè trauràs moltíssim partit als teus dies, començant el dia enmig de naturalesa i acabant-lo amb belles postes de sol, en qualsevol lloc en el qual et trobis.

I el millor de tot… reforça els llaços familiars. En el transcurs del viatge podràs percebre com el temps compartit amb la família és un temps de qualitat del qual normalment no disposem en el nostre dia a dia.

CONSELLS PER UN BON CAMPER

És normal que tinguis algunes preguntes si és  el teu primer viatge amb la casa a coll. Aquests són els nostres consells per a viatjar en autocaravana per primera vegada i així gaudir del viatge en total llibertat i flexibilitat!

 

  • Planifica la teva ruta. Adapta els dies de durada del viatge als quilòmetres que volem realitzar. Realitzar uns 150-200 km diaris és l’òptim.
  • Diferència els llocs on pots aparcar i on pots acampar. No tots els llocs són adequats ni legals per acampar. Evita multes innecessàries!
  • L’autocaravana no cap pertot arreu. Convé estar molt atent als senyals de circulació per a vehicles de determinades dimensions.
  • Aprèn el funcionament dels sistemes d’aigües. Nosaltres t’explicarem com omplir el dipòsit d’aigües netes i buidar el dipòsit d’aigües grises.
  • Sigues respectuós amb l’entorn i el medi ambient. Deixa l’espai igual com l’has trobat abans d’acampar.

EN UN SOL CLICK RESERVA LES
TEVES VACANCES
Reservar l'autocaravana

LES MILLORS RUTES A PROP TEU!

La ruta dels castells de Loira

França      2300 km    9 dies

El Vall del Loira és probablement parlar sobre una de les destinacions turístiques més atractives de França. La seva majestuositat, els seus castells de conte i els seus famosos pobles, són la seva principal carta de presentació. Aquesta famosa vall francesa, atresora un important patrimoni històric i artístic.

Camí del nord

Espanya      2400 km    14 dies

Si t’agrada la naturalesa, sens dubte una de les millors rutes prop de casa és aquesta. Podràs gaudir dels paisatges i la gastronomia del nord d’Espanya. Les tapes i les platges del País Basc, els prats verds i els pics d’Europa d’Astúries per acabar arribant al cap de Finisterre a Galícia.

Algarve i Atlàntic portuguès

Portugal     2600 km    15 dies

El que fa impressionant aquesta costa són les peculiars formacions que l’oceà ha anat esculpint. No sols és costa, també és descobrir la cultura de Portugal i recórrer els pobles de Albufeira o Lagos. Deliciosa gastronomia,  bones ones per a practicar surf i baixos preus.

Camí de Santiago

Espanya     2200 km    15 dies

La ruta més tradicional, l’anomenat Camí Francès, que entra a Espanya per Roncesvalles i arriba a Santiago recorrent Navarra, La Rioja, Castella i Lleó i Galícia. Descobreix tots els paisatges de l’interior espanyol, el bon vi de la Rioja i la bona gastronomia. Preus assequibles pel pelegrinatge.

Ribera Francesa

França      2400 km    15 dies

Coneguda com la Costa Blava, aquesta zona del litoral Mediterrani ho té tot, sol, platges, pobles amb encant i molt glamur. És romàntica i idíl·lica en cadascun dels seus racons. Aquest viatge per la Costa Blava et descobrirà alguns dels racons amb més màgia de tota França.

Dolomites i nord d’Itàlia

Itàlia    2500 km    15 dies

Els Dolomites formen part dels Alps italians, una de les parts  més boniques de tots els Alps. Carreteres i ports de muntanya mítics, vies ferrates, trekkings, llacs… Si t’agrada la muntanya i els esports, és un destí que cal anar almenys una vegada en la vida.

Normandia i la Bretanya

França      2300 km    14 dies

Regió de calma, tranquil·litat i d’important història. Normandia i la Bretanya francesa et sorprendran amb els seus paisatges, espais verds, penya-segats i platges. Le Mont Saint Michel, Omaha Beach, Utah Beach són destins imprescindibles.

Sud d’Espanya

Espanya      2000 km    10 dies

Sol, platges de sorra fina i blanca, bones tapes i gastronomia. Gaudeix resseguint el mar del litoral Mediterrani espanyol passant per València, Granada, Marbella, Cadis i Sevilla. Recorregut per gaudir a l’Estiu.

La Toscana

Itàlia     2500 km      18 dies

La Toscana és sens dubte una de les rutes més belles d’Itàlia. Una magnífica destinació turística per a aquells que busquen un viatge per carretera per a descobrir ciutats d’art, monuments històrics i bells paisatges enclavats entre els pujols toscans i la costa del Tirreno.

Idioma »